2019. október 5., szombat

Poszter szerkesztések

Sziasztok!

Egy picit rendhagyó posztot hoztam most, ezúttal nem írós téma, nem is történet. Lett mostanában egy új hobbim, méghozzá a szerkesztés. Főleg posztereket szoktam csinálni, meg egy-két alkalommal sima, egyszerű képeket is, de főleg a poszterek mennek, és azokhoz van ihletem, meg fantáziám. Eddig főleg Aminon posztoltam a képeket, de aztán arra gondoltam, hogy veletek is megosztanám (amúgy is állandóan szoktam hülyeségeket posztolni, aminek semmi köze az íráshoz, szóval miért ne?), és remélem, nem bánjátok. :) Igazából csak a három kedvencemet szeretném megmutatni (a többi vállalhatatlan.) A képekhez mondok majd pár infót is előtte, és időrendben visszafelé raktam be őket, vagyis a legújabbtól a legrégebbiig. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, szóval nyugodtan jöhetnek a kommentek. tetszik, nem tetszik, nem számít. :) Tudjátok, hogy én a negatív (építő) kritikát szeretem  legjobban, szóval ne fogjátok vissza magatokat! :)
Mielőtt belevágnék mondok pár infót arról, hogy mi micsoda.
Szóval, a png ebben az esetben az átlátszó képet jelenti, magát az alanyt (híresség, karakter, stb), akit megszerkesztesz. Például ha te Justin Biebert akarod megszerkeszteni, előbb keresned kell egy átlátszó háttérrel rendelkező képet róla, amit használni tudsz. A PSD az egy sablon, ebben az esetben egy színskála sablon. Rengeteg féle van, és ha rátesszük a képekre, akkor rengetegféle színkombinációt tudunk alkalmazni rajtuk.

És akkor itt is volnának a képek. Kattintsatok a képekre, nagyban jobb a minőségük. (*izgulok*)

1. poszter 

Alany: Becky G
Png: saját, én vágtam ki
PSD: nem használtam, azzal elrontottam volna a színeket
Idő: 1 óra 
Alkalmazás: ibispaint x
Készült: 2019. 10. 04.
Háttérsztori: ez a csajszi annyira szép, hogy iszonyatosan jó alany a szerkesztésre, és már hónapok óta terveztem, hogy csinálok vele egy képet. A stílus, amit alkalmaztam új, ez az első, hogy ezzel próbálkoztam, szóval... a következőek ennél csak jobban lehetnek.


2. Poszter

Alany: Becky G & J-Hope
Png: saját, én vágtam ki
PSD: elfelejtettem ><
Idő: 2 óra 40 perc
Alkalmazás: ibispaint x
Készült: 2019. 09. 29.
Háttérsztori: Szeptember 27-én jött ki Becky és J-Hope Chicken Noodle Soup kollab száma, ami csak úgy mellesleg 17. volt a felkapottak között. *Büszke Army fangörcs*. A szám nekem annyira nem tetszik, bár kb minden nap meghallgatom (hm, logika), de ettől függetlenül nagyon értékelem, és ezek ketten olyan menőek voltak az MV-ben, hogy muszáj volt hozzájuk, meg persze a számhoz egy posztert csinálnom. A dal mellesleg egy feldolgozása egy régebbi zenének, amit mind a ketten szerettek, mikor gyerekek (?) voltak. Ha nem hallottátok még, akkor katt IDE.
A képnek a színeit szeretem nagyon (eskü vissza fogom keresni, melyik PSD-t használtam, csak annyi van lementve, és annyit kipróbáltam, hogy a végén elfelejtettem.), meg valahogy a hangulatát, pedig egyáltalán nem nagy szám, sőt, elég csúnya szegény kép... Na mindegy, azért megmutatom, mert nem lehet mindig szép dolgokat gyártani. :(

  
3. kép

Alany: AGUST D (aka Min Yoongi, BTS)
Png: link
Idő: 3 óra 30 perc
Alkalmazás: ibispaint x
Készült: 2019. 08. 27.
Háttérsztori: Ezt nyaralás alatt csináltam, akkor kaptam rá az 'AGUST D'-re. Általában akkor szoktam szerkeszteni, ha rákapok valamire :'D Ez volt az első, amire azt mondtam, hogy 'hm, ez nem is olyan rossz', de most így visszanézve, de nagyon rossz. >< Mármint, a Becky G-shez képest az, még akkor is, ha teljesen más a két kép stílusa, és nem is szabadna összehasonlítani őket... De mint mondtam, kellenek a rossz képek is. Amúgy itt a dal, amihez a kép készült, ha valakit érdekel. Agust D - Agust D  Nos, hát ennyi lett volna ez a poszt. Mit gondoltok a képekről? És szeretnétek, ha többet is megosztanék itt, vagy engedjük el? :'D Várom a véleményeteket! Addig is puszi! :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése