2019. szeptember 17., kedd

Aisling

Szerettem volna, ha mindenki tudja, hogy nem, nem haltam meg. Sőt mi több, ma egy jó hírrel érkeztem. Korábban megígértem nektek, hogy addig nem kezdek el új történetet feltölteni, ameddig az nincs kész, mert nem szeretném, ha várnotok kellene a fejezetekre. Úgyhogy ezért is nem jelentkeztem eddig. Most viszont azért már ideje, hogy valami életjelet adjak magamról.

Szóval, a hír annyi, hogy új történet van készülőben. Ezúttal elejétől végéig, első fejezettől az utolsóig olvashatjátok majd, amikor elkészül. Hogy erre mikor kerül sor, az az időbeosztásomtól függ. De tartom magam ahhoz, hogy addig nem kezdem el feltölteni, míg el nem készül. Amikor pedig kész lesz, akkor a szokásos módon, minden pénteken, délben érkeznek majd a fejezetek. Addig is hadd mondjak róla néhány szót.

Cím: Aisling
Műfaj: fantasy, bromance
Fejezetek: na, ez még kérdéses, viszont ezer százalék, hogy ez egy rövid történet marad, maximum 10 fejezettel (ha csak valami nem jön közbe, de nagyjából ennyire tervezem).
Fülszöveg: Fülszöveg helyett itt hagyom az első sort.

"Azt mondják, az őrültek nem tudják, hogy őrültek; vagyis ha én tudom, hogy az vagyok, akkor az azt jelenti, hogy nem vagyok az, igaz?"

Borító:

A borítót én magam csináltam, szóval bocsássátok meg, ha ronda (ez volt az első manipulált szerkesztésem, ezzel próbálom magyarázni, hogy miért lett ilyen nyomi). Ha valaki véletlenségből felismerné a képen látható úrfit, és ebből valamiféle következtetést vonna le, akkor kérlek: pssszt! Másoknak ne áruljátok el! ;)

Pár szó a történetről: Már egy ideje meg szerettem volna megírni ezt a történetet, mert még sosem írtam ilyet; sem ilyen témát, sem ilyen műfajt. Na itt nem a fantasy-re gondolok, ismertek, én csak azt írok. Bárhogy is gondolkodtam, bárhogy is próbáltam, ez egy normális regénynek (minimum 15 fejezet) nem fog összejönni, nem azért, mert én nem akarom, hanem egyszerűen mert ilyen a téma. De azért remélem, mindenkinek tetszeni fog majd. Ameddig nem fejezem be, addig nem is várható másik történet, vagy novella, legalábbis nincs betervezve. Kérlek, legyetek türelmesek! 
Hamarosan jelentkezem!  

          *Mellesleg az Aisling egy ír szó, ami álmot, vagy látomást jelent. ;)

2 megjegyzés:

 1. Erre kíváncsi leszek, ez az első sor felcsigázó.
  Alig várom, hogy kikerüljön az első rész :3
  További szép estét!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy érdekesnek találod, remélem, tetszeni fog! :)

   Törlés