2020. június 10., szerda

DaechwitaMost nem fogok arról áradozni, hogy milyen iszonyatosan tökéletes és könnyeket fakasztó lett Min Yoongi szóló dala, és hogy majdnem nekiálltam bőgni, miközben az MV-t néztem, és utána hetekig hallgattam a dalt, és szerettem volna magamhoz ölelgetni, és elmondani neki, hogy imádom, amit csinál, és ez a videó majdnem megölt, és amúgy is, szóló dalról volt szó, nem szóló KISFILMRŐL! Yoongi kvázi ide dobott nekünk egy komplett k-drámát, és egy órával az MV kiadása után volt képe live-olni youtubeon, és nekiállni festegetni, mintha mi sem történt volna, mintha nem éppen egy órával korábban tiporta volna el az összes rajongója életét ezzel a mesterművel.

Nem, nem fogok áradozni. Inkább itt hagyom a videót, hogy megnézhessétek, mert ez egy csoda. Maga a videó, a látványvilág, a sztori. És a zene. A zenét imádom. De aki nem szereti a rappet, szerintem a videó azt is le fogja nyűgözni, szóval... Mondtam, hogy nem áradozok. Tessék, kukkantsátok meg! (Angol feliratot kapcsoljatok, mert nagyon ütős a szöveg.)


És nyilván mit csinált Vivi, miután megnézte? Két dolgot. Az első, hogy elment írni. A másik (és erről szól ez a poszt), hogy elment szerkeszteni. Olyan szinten nekiálltam termelni a Daechwita szerkesztéseket, hogy megtelt a tárhelyem. Sajna nem mindegyik sikerült úgy, ahogy szerettem volna, úgyhogy most kiválasztottam 3 képet, amit elég jónak ítéltem meg ahhoz, hogy kikerüljenek.

Katt a képekre a jó minőségért! 

1. kép


Na ezt a képet nagyon szeretem. A feliratnál látom a hibákat (mert még mindig nem tudom rendesen összepakolni őket, és kiválasztani a betűtípust), de összeségében meg vagyok vele elégedve. ^^

PSD: Go go és Blabber
PNG pack: Ez és Ez
Idő: 1 óra
App: ibispaint x

2. Kép


Ha már ez a drága tehetség ide adott nekünk egy komplett k-drámát, akkor csináljunk már hozzá egy fake k-dráma posztert is, nem? Nagyon megszenvedtem amúgy ezzel a képpel, pedig semmi egetrengető nincs rajta, csak nehéz volt jó minőségű png-ket találni hozzá, mert mikor ezt csináltam még nem voltak hozzá packok, így magamnak kellett keresnem és kivágnom (nem mintha az olyan bonyolult lett volna, csak egyszerűen nem szeretem, mert macera). ((És mert két napig kerestem a megfelelő kardot, amit bevágjak a képre >< ))

PNG: saját
Idő: 2 óra
App: ibispaint x

3. kép

A D-2 a mixtape címe

Ezt ma fejeztem be, bő két hét után. Szegény félbe volt hagyva, mert elvesztettem az ihletet, és egyszer csak nem tudtam, hová tartok, és hogy kellene befejezni. Aztán ma újra elővettem, és végül is elkészült. De még nem sikerült eldöntenem, hogy jó lett-e vagy sem, szóval lehet, hogy ki fogom törölni, ha úgy ítélem meg, hogy nem jó. :'D

PSD: Confident
PNG pack: Ez és Ez
Idő: ha a két hetet összerakjuk akkor olyan 2 óra
App: ibispaint x


Nos, ezt sikerült termelnem ehhez a csodálatosan menő dalhoz és MV-hez. Születtek még kis egyszerű gifes szerkesztések is, de azokkal annyira nem vagyok kibékülve, így végül nem kerültek ki. Remélem, sikerült feldobnom ezt a nagyjából 10 percet a napodból, és tetszettek a képeim. Köszi, hogy benéztél! ^^

Puszi: Vivi


2 megjegyzés:

 1. Szia! Tök jó, hogy ennyit szerkesztesz :D
  Nekem az első tetszik a leginkább, főképp a hangulat, meg a színek, de az elrendezésben is van ötlet. És még annyira a betűk sem olyan rosszak, inkább ami ott zavaró, hogy a vízjeled nagy, és elvonja a figyelmet az I was born as a tiger részről. De amúgy tökéletes mű nincs, csak el kell hitetni, hogy az :D én szeretem, hogy hozol ilyen munkákat, mondjuk én szeretem is őket nézegetni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerbusz ^^
   Amikor van időm, mindig csinálok valamit, azért van ennyi. :D Meg hát a fejlődéshez kell, hogy sokat szerkesszek, még ha általában csak szerencsétlenkedem is.
   A vízjelet (is) totál elismerem, az én szememet is zavarja, hogy ekkora >< (Ne kérdezd, hogy akkor miért nem állítottam kisebbre, ilyen nehéz kérdésekre nem tudok válaszolni.) A betűkkel az első képnél annyira nem vagyok kibékülve, de jobb, mint az előzőkön, szóval ez már haladás.
   Haha, várom azt a napot, hogy el tudjam, hitetni, hogy a nem tökéletes művem tökéletes :D :3
   Örülök, hogy tetszenek az ilyen posztok, bár már ideje lenne a blog témájába vágó dolgot is hoznom. :/
   Köszi, hogy írtál! *_*

   Törlés