2018. július 24., kedd

Tea Book Tag

Szépséges estét, drágáim!

Most egy TAG-el tértem vissza, amivel Tiszián lepett meg. Köszönöm neked, hogy gondoltál rám, főleg mivel konkrétan ezzel keltettél életre. Mostanában nem voltam valami aktív, így ez a TAG nagyon jól jött, hogy megint belerázódjak a dolgokba. És persze nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!

És akkor lássuk is a "Tea Book TAG"-et!

Kellemes olvasást!


Instant tea: a legrövidebb könyv, amit mostanában olvastál.
Lana Millan: Raziel

Nagyon belezúgtam ebbe a könyvbe, és annyira boldog voltam, hogy megvettem. Bár a maga 296 oldalával az idei nyaram legrövidebb könyve.


"– Te vagy a Halál.
– A Halál olyan komor kifejezés, annál én sokkal vidámabb vagyok. Nem szeretem ezt a megszólítást. Én vagyok az utolsó lélegzet, a tőr hegye, a végső szívdobbanás, a mese vége. Nevezz inkább Összegzőnek."
 Zöld tea: egy könyv zöld borítóval
Kerstin Grey: Az álmok első könyve 

Ez az a könyv, amiben nem vagyok biztos, hogy tetszik-e, avagy sem. Bár szívesen olvasom, inkább olyan érzésem van, mintha visszacsöppentem volna oda, mikor még csak 15 voltam, és imádtam a gimis, szerelmes könyveket. Persze ez egy fantasy regény, mindenféle érdekességgel, csak hát annyira... furán van kivitelezve. Az, ami a lényeg lenne nagyon kevés figyelmet kap, és az, ami lényegtelen túl sokat. Szóval igen, már a 2. résznél tartok (és 3 részes a sorozat), de még mindig nem tudom, hogy tetszik-e... 

Forró, citromos tea mézzel: Egy könyv, ami átmelegíti a lelked
C. J. Redwine: Az árnyékkirálynő

Nem volt egy szép történet, még is annyira szerettem, hogy valahányszor rá gondolok, mindig mosolygás fog - ami lehet kicsit morbid, tekintve, hogy a történet tényleg nem szép. Viszont egy szép mese feldolgozása, ami remekül sikerült, és amit imádtam, és ajánlom is mindenkinek.

Ötórai tea: egy könyv, amit angolul, vagy más idegen nyelven olvastál.
Keith R. A. DeCandido - Nevermore (Supernatural 1.)
Annyira, de annyira imádom a sorozatot, hogy muszáj volt a könyvet is elolvasnom. Bár az biztos, hogy többet nem ugrok neki, nem volt egy könnyű falat, úgy emlékszem, nem is fejeztem be. 

Gyógytea: egy könyv, amit kényszerből olvastál
J. A. Redmerski - A Soha határa
Te jó ég, de gyűlöltem! A legunalmasabb könyv volt, amit valaha a kezemben tartottam. egyedül azért olvastam végig, mert anyukámtól kaptam, és nem akartam megbántani.

Fekete tea: egy olyan akciódús könyv, amin nem tudnál elaludni
Sarah J. Maas - A Viharok birodalma

*Egyébként sem tudom könyvön elaludni, de mindegy*
Na ez a könyv volt az, aminél néha csak kapkodtam a fejem jobbra meg balra, és az tuti, hogy nem unatkoztam egyszer sem.

Jeges tea: Egy hamisítatlan nyári olvasmány
?

Ha valaki tud ilyet, az küldje el nekem, szeretnék ilyet olvasni! 

Nos, ennyi lettem volna mára. De nyugalom, van még 2 TAG a tarsolyomban, amit szintén úgy kaptam. De azokról később. 
  Puszi: Vivi

2 megjegyzés:

 1. Kedves Vivi!

  Nagyon tetszettek a válaszaid, igazán nincs mit, örülük, hogy "felráztalak". :) Várlak vissza a bloggervilágba már nagyon hiányzol. Izgatottan várom a következő bejegyzést!

  Ölel, Tiszián

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy, már ezért megéri! ^^ Bár kicsit nehéz lesz, de talán szeptembertől ismét aktív leszek. :)

   Törlés