2018. május 16., szerda

BT részlet


Sziasztok!

Már megint eltűntem, mint a kámfor, és ezért bocsánatot kérek. Most azonban visszatértem, méghozzá két rövidke BT részlettel a 14. fejezetből!
*Bizony, végre ezt is megértük, folytatom a BT-t*
Annyira de annyira régen találkoztam már Em-el és a Jégcsappal, hogy nem is tudtam, hogy ennyire hiányoztak, míg nekik nem ültem újra. Nagyon jó érzés volt kicsit megint ez ő egyszerű világukba merülni. Azonban most kicsit felpörgettem az eseményeket, olvassátok csak!
Ne feledjétek, még 2 fejezetet ígértem nektek, amik a nyáron érkeznek is. ;) Várhatóan július végén, június elején.


"– Hallottál már az Oroszlánról?
Stephan arca elfelhősödött.
– A leghíresebb utcai gengszter banda feje. Öldöklés, fosztogatás, kegyetlenség. Senkit nem kímélt, akitől akart valamit. Szegények, gazdagok, mindenki az ellensége volt. A bandának nem volt konkrét célja, a kiszemeltek között, akiket kiraboltak vagy megöltek semmi kapcsolat nem volt.
– Az Oroszlán abban az időben tűnt el Portland utcáiról, mikor én beköltöztem a bérházba – mondtam komoly tekintettel. – De előtte, még az utcán töltött években… Én ismertem őt. (...)
– Oroszlánnak volt egy jelmondata. Nem gyakran mondogatta, de nehéz időkben, ha nem volt étel, vagy ha egy akció nem úgy sült el, ahogy akarta, mindig ezt mondogatta. Tudod, mi ez a jelmondat, Stephan?"
 ─── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ⋙

 "Csak hallgass rám, Stephan, kérlek! Tegyetek óvintézkedéseket. Vegyétek komolyan Oroszlánt!
– Emma! – Stephan előrenyúlt és megfogta a kezem. – Nagyon hálás vagyok neked, amiért ennyire aggódsz, de feleslegesen teszed. Holnap éjjel, mikor leszáll Riley gépe leszáll, a rendőrség, Daniel és én ott fogjuk várni. És semmi sem fog történni.
Meghűlt a vér az ereimben. A rendőrség, Stephan, és… Daniel a reptérre mennek? Ott lesznek, amikor… Már nem hallottam, mit mondd Stephan. Csak azt tudtam, hogy meg kell akadályoznom, hogy holnap éjjel mészárlás történjen."
Remélem, sikerült kicsit felkeltenem az érdeklődéseteket, és ti is izgatottan várjátok majd a folytatást. Én nagyon várom. :3

2 megjegyzés:

 1. Wow, na ezek utána részletek után remélem nem várod el tőlünk hogy sokáig tudjunk várni a folytatásra*.* :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet mégse kellett volna megosztani. :D
   Csak vicceltem! ;)
   Igyekszem, mint mindig!

   Törlés