2018. március 24., szombat

Helyzetjelentés

Sziasztok!

Hol van Vivi mostanában? - kérdezhetitek magatoktól, hisz tudom, mostanában semmilyen írással nem érkeztem. Minden idei posztom személyes jellegü volt. De emlékeztek, mit ígértem nektek az év elején? Hogy idén minden más lesz. És más is, mert ilyesmit még nem csináltam. Nem is tudjátok, milyen régen írtam már! Legalább 3 hónapja egyik regényem sem nyitottam meg, hogy bármit is csináljak vele. De helyette csináltam valami mást. Annyit, de annyit agyaltam az egyik történetemen, hogy lassan becsavarodom. Már egy fél füzetet teleírtam jegyzetekkel, ötletekkel, a cselekménnyel, a karakterekkel. Tehát nyugalom, Vivi nem lustálkodik, van mit csinálni, csak épp titokban, csendesen teszi. Nem is tudjátok, milyen nehéz nem megosztanom veletek egyetlen, röpke párbeszédet, vagy bármilyen apró részletet, ami már megíródott. Mikor jön egy jó ötlet, párbeszéd, bármi, mindig az az első gondolatom, hogy ezt muszáj megosztanom az olvasóimmal. Már vagy 10x álltam neki a bejegyzésnek facebookon. De végül mindig lebeszéltem magam róla. Nem miattatok, hanem miattam. Még nem állok készen arra, hogy bárkinek is megmutassam. Ezt a történetet még nem ismer senki rajtam kívül. És ez nagyon izgalmas érzés, ez teszi olyan érdekessé az egész folyamatot. Mert mindig eszembe juttok Ti, hogy vajon mit fogtok szólni a történethez, ha elkészül. Hogy fog tetszeni? Nagyon remélem, hogy szeretni fogjátok, van egy olyan érzésem, hogy így lesz. A korábbi történeteimet is szerettétek, és azokban fele annyi munka sincs, mint most ebben, így iszonyúan remélem, hogy az én legkedvesebb olvasóimnak elnyeri majd a tetszését ez a történet. Kérlek, tartsatok ki! Míg nem tudok valami használhatóval érkezni, addig is fogok hozni a korábbiakhoz hasonló, kicsit személyesebb bejegyzéseket. Ha lesz időm, akár a BT is folytatom, tudom, hogy lógok még 2 fejezettel.
Kérlek, tartsatok ki, és várjatok rám egy kicsit!

Addig is virtuális puszi: Vivi

5 megjegyzés:

 1. Ahoy!
  No, hát ha ilyen gondosan és ilyen hatalmas lelkesedéssel építed a világod, akkor biztos valami nagyon szuper lesz belőle, én már várom, miféle regényt társz a szemünk elé. :D
  És gratu az önuralmadhoz! :D

  Moro ~

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Lelkesedésem van bőven, még az se lohasztja le, hogy belerohantam az első logikai bakimba. :D De aztán alig 2 nap alatt meg is oldottam a problémát. Már csak azt nem tudom, hogy fogom mindezt kivitelezni úgy, hogy olyan legyen, amilyennek megálmodtam... De ez a legjobb része, úgyhogy nem panaszkodom.
   Önuralmam nem tudom, meddig lesz >< Remélem, kitart. :3

   Puszi: Vivi

   Törlés
 2. Mi itt leszünk, és várunk amennyit csak kell��:3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is tudod, milyen jó volt ezt olvasni!♥

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés