2018. március 18., vasárnap

#EZVAGYOKÉN Kihívás


Köszönöm a jelölést Ninaa-nak, már csak azért is, mert engem már az elején is nagyon érdekelt, úgyhogy örülök, hogy van esélyem kitölteni. 

Szabályok: 

Kihívtak? Fogadd el - vagy ne, rajtad áll - és szánj egy bejegyzést a következő kérdések megválaszolására:

1. Ki vagy te?
Egy kissé bolond, mindig vidám, érdekes felfogású lány vagyok, aki imád a saját kis világában élni, és nagyon nehezen mászik elő onnan. Egy zenemániás, akinek állandóan fülhallgató van a fülében (igen, még írásnál is), és aki imád olvasni, sorozatokat nézni, és álmodozni a jövőjéről.

2. Mi az álmod?
Szeretném megjelentetni az egyik könyvem. És a sok közül azt, amelyiken most dolgozom (de nem árulhatom el, titok). Szeretném, ha a hobbim lehetne a munkám, és ez nem csak az írás, hanem az utazás is

3. Mi a kedvenc emléked?
Hűha... Most akkor tényleg meséljem el? Na jó... Emlékszem, mikor a legeslegelső szerelmem szerelmet vallott (általános iskola, 2. osztály). Ne kérdezzétek meg, de a mai napig mosolygok, ha eszembe jut. Annyira... aranyos volt, olyan zavarban volt, tiszta cuki volt, én meg annyira bele voltam zúgva, hogy eskü csak álltam ott, és tátogtam, mint hal a vízben. Mire meg tudtam szólalni, ő már elment... Utána a járásunk abból állt, hogy kézen fogva jártunk fel az ebédlőbe.*-*

4. Mit jelent számodra a boldogság?
A családomat, egy nagy adag szabadidőt, amit velük tölthetek, egy másik adag szabadidőt, amiben azt csinálom, amit szeretek, és mellé egy hatalmas tábla csokoládét, amit elmajszolhatok.

5. Mi jut eszedbe arról a szóról, hogy szépség?
Könyvborító... *Khmm... könyvmoly* Vagy a szalagavatós ruhám. Na az iszonyatosan szép volt. *o* 
Tudom, most valami olyasmit kellene írnom, hogy "a belső szépség" jut eszembe... De valahogy nem ez jut eszembe, szóval bocsi. :( (Félre értés ne essék, nem értékelem le ezt sem, egyszerűen csak nem ez az első, ami eszembe jut... Azután jutott eszembe, hogy ennek kellett volna eszembe jutni, hogy már eszembe jutott valami más...)

6. Szerinted hogyan írnának körül Téged a környezetedben élők? Mennyire egyezik ez az első kérdésre adott válaszoddal?
Ha azokat vesszük alapul, akiket utálok és akik engem is utálnak, akkor valószínűleg egy zárkózott bunkóként írnának le, mert velük így is viselkedem. (Lehet ezt nem kellett volna leírnom, rontja az imidzsem. Tegyük hozzá, sosem vagyok bunkó senkivel, csak aki tényleg megérdemli :D). De akiket szeretek, és akik engem is szeretnek, azok nagyjából ugyanazt mondanák, mint amit az első pontban leírtam.

7. Mi a legnagyobb félelmed?
Hogy nem fogok tudni megfelelni azoknak, akik fontosak nekem. De egyébként a pókoktól kiver a víz, gyűlölöm az a rohadt sok lábukat, ahogy össze-vissza szaladgálnak velük.

8. Hogyan látod magad 1 év múlva?
Remélhetőleg egyetemen leszek, és nem fogok megbukni semmiből. Addigra *remélhetőleg* már haladni is fogok a kéziratommal. És addigra remélhetőleg munkám is lesz (mármint jobb, és jobban fizetőbb annál, ami most van), amiből fizessem a tandíjam, mert tutira nem hagyom, hogy anyukám fizesse helyettem. De egyébként egy jutalom úton is lehetnék, mondjuk Koreában, vagy Olaszországban, vagy esetleg Egyiptomban... *Igen, tudom, ne álmodozzak*

9. Mi volt a legnagyobb őrültség, amit valaha csináltál?
Nyomoztam a gimis crush-om után. De nagyon durván. És az a félelmetes, hogy jó voltam benne, mindent megtudtam. Kinyomoztam az órarendjét, minden óra előtt kétszer elmentem mellette a folyosón. *Lehet az álmomhoz az FBI ügynököt kellett volna írjam...* Most visszagondolva már elsüllyedek szégyenemben, főleg, hogy heti legalább egyszer találkozom is vele, és mindig eszembe jut. Tiszta idióta voltam elsőben... Hála istennek, hogy azóta kijózanodtam. :D

Még egy eszembe jutott. Mikor Olaszországban voltam, a tanárnő megmondta, hogy eszünkbe se jusson egyedül lófrálni Velencében, mert eltévedünk. Mindig 2-3-asával menjünk. Hát persze, hogy én egyedül mászkáltam. És igen, el is tévedtem. Mikor rájöttem, hogy eltévedtem, még volt egy órám a találkozóig, szóval pánik helyett folytattam a nézelődést, meg a vásárlást... Aztán fél óra múlva bepánikoltam, és megpróbáltam ismerősöket keresni, mondanom sem kell, senkit nem találtam. Jó, akkor kerestem embereket, és kérdezősködtem, merre van a Szent Márk tér... Persze, hogy olyan irányt mutattak, ami le volt zárva. Még anyát is felhívtam, aki itthon volt Magyarországon, hogy eltévedtem. Mintha amúgy bármit tudott volna kezdeni velem... Oké, akkor ezután követtem az utcatáblákat, és végül eltaláltam a térre. Nem biztos, hogy az volt a legnagyobb őrültség, hogy akkor inkább egyedül mászkáltam, és eltévedtem, de akkor épp, mikor azt hittem, otthagynak egyedül Velencében, annak tűnt. (Bár most már örülnék neki, nincs is annál nagyobb buli, mint elveszni Olaszországban :3)

10. Ki vagy mi az első számú motivációd?
Mindent magam miatt csinálok. Mármint nem azon az önző módon, amit ez a mondat sugallt... De nem szeretnék valaki más kedvéért cselekedni. Persze szeretném büszkévé tenni azokat, akiket szeretek, és akik engem szeretnek, de elsősorban saját magam miatt csinálok dolgokat.

11. Mit csinálsz, ha valaki elkezdi igazságtalanul kritizálni egy barátodat, de nem tudja, hogy közel áll hozzád?
Ilyenkor Bunkó Vivi előmászik a rejtekhelyéről, és lepörköli az illető haját. Utálom, ha azokat kritizálják vagy bántják, akiket szeretek.

12. 5 év múlva emlékezni fogsz arra, mit csináltál tegnap?
A tegnapi napom totálisan átlagos volt, szóval valószínűleg nem. Egyébként is aranyhal vagyok, a reggelimet sem szoktam tudni a nap végére... :(

+1. Fejezd be a mondatot: Arra vágyom, hogy…
megvalósítsam az álmaimat. Tudom, rém átlagos és unalmas, de szerintem mindenki erre vágyik. Bár jelen pillanatban egy forró csokit vagy kakaót is elfogadnék, meg egy szabadnapot, mikor nem az érettségire kell készülnöm…

Most pedig hívj ki Te is néhány további bloggert, akiknek kíváncsi vagy a válaszaikra. Annyi jelölted lehet, amennyit akarsz. Másold be a szabályokat (a kérdésekkel együtt), hogy kihívottjaid tudják, mi a dolguk. Bejegyzésedben ne felejtsd el megemlíteni a bloggert, aki Téged hívott ki.


Kihívottjaim: A. és Dreamer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése