2017. április 18., kedd

Olasz-mánia

Az idei nyuszi nagyon eltalálta, minek örülnék a legjobban – na jó, valójában én adtam le neki a rendelést. :DNéhány hete, mikor hazajöttem Olaszból, gazdagon megrakodva képeslapokkal, elővettem a szatyrot, amiben a tavaly, szintén Olaszban szerzett képeslapjaimat tartottam, azzal a céllal, hogy az újakat is elrejtem benne – és valószínűleg csak nagy sokára veszem elő őket újra. De aztán végignéztem őket újra – vagy századszor – és azt mondtam magamnak, még mit nem! Túl sok emlék van azokon a képeslapokon, és hát valljuk be, túlságosan szépek is ahhoz, hogy csak úgy beletegyem őket egy szatyorba és eldugjam őket. Úgyhogy húsvétra két parafatáblát kértem, amire szépen kitehetem a képeslapokat, és minden nap láthatom őket.Tábla numero 1.
Első elgondolásra tök egyszerűnek tűnt: csak felpakolom szépen  a képeslapokat a táblára és kész is van. Aha, hát persze, ezt jól kitaláltad, Vivi. Minden volt, csak egyszerű nem. :D Úgy akartam rakni mindegyiket, hogy jól látszódjanak, amire rá volt írva, honnan való (hiába tudom én mindegyikről, hogy honnan van), azoknál szerettem volna, ha látszik a felirat, vagy épp a kedvenceimet nem akartam, hogy eltakarják a többiek... Szóval egy szó, mint száz, nem volt egy könnyű feladat. Legalább egy órán át rakosgattam őket, míg meglett mindegyiknek a végleges helye. 


Tábla numero 2.


Nah, ezután már csak meg kellett  találni a helyét. A baj csak annyi, hogy a szobánkban mindegyik fal tele van aggatva valamivel. Az egyiken puzzle képek vannak, a másikon zászlók: egy Spanyol és egy Olasz zászló. ( *_*) Úgyhogy úgy kellett elrendezni a táblákat, hogy semmit ne kelljen levenni miattuk – főleg az olasz zászlót ne –, és ne is legyen túl zsúfolt a szoba. Úgyhogy ez lett a végleges pozíciója:
Ha még nem vagytok torkig az olasz-mániámmal, akkor szeretnék még eldicsekedni, szeretném megmutatni a többi olasz szerzeményemet is – ez mind a tavalyi utamról vannak. :)


Bizony, ez itt a már korábban is emlegetett olasz zászlóm. ♥ 2014-ben, mikor Spanyolországban voltam, hoztam egy hatalmas spanyol zászlót (annak a sarka látszik a fenti képen), és nem akartam szakítani ezzel a szokással, úgyhogy tavaly Olaszban mindenütt zászlót kajtattam, míg végül megtaláltam ezt Bibionéban. :) 
   Éés, igen, az ott a zászló sarkában egy Velencei álarc, egyenesen Velencéből. ♥ 

Velencei álarc

Emellett van még egy kisebb álarcom is, szintén Velencéből.  

Velencei álarc

 

Tudom, most biztos azt kérdezitek: ki a frászt érdekel, hogy mi van a Vivi szobájába? De úgy gondoltam, ha veletek nem oszthatom meg ezt a kis örömöt, kivel oszthatnám? :) Remélem, ti is rákaptok Olaszország ízére, mert mennyei, higgyétek el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése