2016. február 3., szerda

Hellfire | 14. fejezet - részlet

– Alex, mit műveltél? – Mikor Fox végre meg tudott szólalni a tekintete Alexre villant, és attól, amit a szemeiben látott a fiúnak olyan érzése támadt, mintha lemaradt volna valami fontosról.
– Mit tettél? – ismételte Fox állatias pillantással. Ellökte magától Blackwellt, aki a kanapénak esett, Fox pedig egy űzött vad tekintetével döngő léptekkel megindult felé. Alex rémülten hátrálni kezdett, kezével valami fegyver után kutatott. Fox feldöngetett a lépcsőn, a szemei villámokat szórtak, az ajka remegett a dühtől. Alex háta a falnak ütközött, Fox pedig előreugrott, és megragadta a gallérját.
– Mit műveltél, te ostoba? – üvöltött a fiú arcába. Alex lábai elemelkedtek a földtől, mikor Fox nekicsapta a falnak. A feje hátrabicsaklott, neki a falnak, majd előrebukott. Könnybe lábadt a szeme az ütéstől, Fox feje helyén csillagokat látott.
– Te hülye… ostoba gyerek! Felborítottad az Egyensúlyt!
Alex elhajolt, próbálta kiszabadítani magát a férfi szorításából, de Fox vasmarokra fogta, vagy öt centire lebegett a földtől.
– Van fogalmad róla, mit tettél, te… Hogy milyen következményei vannak ennek? Te ostoba…
– Állj! – sikított Luna, és rángatni kezdte Fox kezét. – Nem ő tette! Nem ő hozott vissza!
Fox továbbra sem vette le villámló szemét Alexről, úgy meredt rá, hogy a fiú képtelen volt másfelé nézni, és 99%-ig biztos volt benne, hogy a férfi a lelkéig lát.
– Az Egyensúly… – köpte a szavakat. – Tudom, hogy fáj…– A szemei kitágultak, véresek voltak, mintha napok óta nem aludt volna. Alex legszívesebben a föld alá süllyedt volna előle. – Ehhez nem volt jogod!
– Nem én voltam – hörögte Alex, mert a fojtogató kezektől lassan alig kapott levegőt. – Esküszöm.
– Tegye már le! – dörrent rá Luna.
Fox végre ránézett. 

3 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon szeretem a Hellfiret :) De a 11. rész óta zavaros mármint csak részletek vannak és már van 12,13,14 is. Most úgy akarod hogy megírod őket és majd sorban rakod ki a részeket vagy mi?:o Bocsi ga valamit nem vettem észre de tényleg nagyon szeretem a sztorit és nagyon várom hogy mi lesz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. :) Örülök neki, hogy tetszik. <3 Persze hogy zavaros, hisz csak az első 10 fejezetet tettem ki, a többiből csak részletek vannak fent. A könyv többi részét akkor olvashatod, ha már megjelent papírkönyvként. :) A részletek arra szolgálnak, hogy fent tartsam az érdeklődéseteket, míg be nem fejezem, és meg nem jelenik. :)

   Törlés
  2. Értem. Már nagyon várom ♡

   Törlés