2016. január 4., hétfő

Könyvkihívás

A 2016-os év is hatalmas könyvkihívásokat tartogat. :3 Nekem is van egy listám arról, amiket el szeretnék olvasni. Itt is van néhány közülük:

Jennifer L. Armentrout: Shadows 
Jennifer L. Armentrout: Oblivion
James Dashner: Halálkúra
M. Leighton: Down to You
Colleen Houck: A tigris átka
Cassandra Clare: Csontváros, Hamuváros, stb. (Még egyiket sem olvastam)
E L James: Grey

És nektek? :) Van már listátok?2 megjegyzés:

 1. Jujjj... Úgy irigyellek láttam hogy, most figod kezdeni a végzet ereklyéi sorozatot ( Csontváros, Hamuváros stb.) én szerintem Cassandra Clare összes könyvét olvastam már 4x. Mindíg újra olvasom :D
  Valamint szeretném elmondani hogy imádom ahogy írsz ( mindíg akaratam írni neked de sose jutottam oda :( ) de tudnod kell hogy nagyin irigyellek :D és imádom imádom imádom. Vagy ezt mondtam már? :D Ha megjelenik ( bocsánat nem "ha" hanem "amikor") az elsők között veszem meg. Remélem dedikálsz is? :D Szóval sajnálom, hogy eddig nem írtam, :( pedig évek óta csöndes olvasód/ követőd/ csodálód vagyok :D és tudom, hogy ilyenkor várod a visza jelzést! :D ezért megígérem, hogy mostantól mindíg írok majd! :D
  Fanni

  VálaszTörlés
 2. Szia, köszönöm, hogy írtál, nagyon jól esett. <3 Nyugodtan írhatsz bármikor, én örülök neki, és annak is örülök, hogy tetszenek az írásaim. :) Ha megjelenik (amit nagyon remélek) természetesen dedikálok. :)
  Egyébként a Csontvárost én már egyszer elkezdtem olvasni, de nekem túlságosan abszurd volt az a krokodilra hasonlító démon, meg a túlságosan sok természetfeletti lény, így abbahagytam. De majd újra nekifutok, hátha most majd jobban tetszik. :)

  VálaszTörlés