2015. október 4., vasárnap

Hellfire 11. fejezet | részlet

"(...) – Még aznap éjjel megnyílt a föld, és leszakadt az ég, olyan pusztítás söpört végig a városon, amit előtte nem láttak. Darius visszatért. (...) Tudtam, hogy folytatódik a történet. Darius leigázta az angyalok seregét, megbolygatva az Egyensúly, ami igézők millióival végzett.
"De a kockázatot vállalni kell" – mondta Darius, ahogy az egyik könyvben írták. Tizenhárom nap és tizenhárom éjjen át ostromolta a Menny kapuit, katonái életét kockáztatva. Michael minden erejével próbálta visszaverni a bosszúra éhes Dariust, de képtelenség volt őt megállítani. Nem tartozott az élők közé, tehát nem halhatott meg. Így halott sem volt. A szellemek erejével bírt, olyan hatalma volt, amit sem igéző, sem angyal nem látott még. A nő, aki visszahozta Dariust a felesége volt. Látván, mit szabadított el mágiához folyamodott, hogy visszafordítsa az igét. De az Egyensúlyt és a Túlvilágot nem lehet átverni; az életet, amit adott, csak ő vehette el, de a sajátjával kellett fizetnie a tettéért. Mikor Darius seregei elbuktak, az Egyensúly elvette a nő életét is, és mindkettejüket a fal mögé zárta - örökre.
   Mindenki ismerte a történetet. A szülők Darius eljövetelével ijesztgetik a gyerekeket, mikor nem akarnak lefeküdni." – Hellfire 11. fejezet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése