2015. augusztus 7., péntek

Új design!

A facebookos oldalamra is ráfért már az újítás, szóval megkértem egy kedves barátom, hogy gyártson nekem egy borítóképet, ami - mint ahogy mindig- most is király lett (lent láthatjátok a képet.)

Ami a Hellfire 10. fejezetét illeti... Hát elég lassan akar összejönni. Ez a hőség rátesz egy lapáttal a nyomott hangulatra, és egyszerűen egy értelmes mondatot nem bírok összehozni...

És ha már Hellfire. Sokat jelentene, ha megosztanátok velem a véleményeteket az eddigi fejezetekről, ugyanis lassan be is fejezem a a részek kipakolását. Minden könyvemből csak 10 fejezetet teszek ki, aminek sok oka van, többek között az is, hogy nem szeretném, ha valami ihlethiányban szenvedő unatkozó emberke ellopná az ötletem - ugyanis erre sajnos már volt példa. A másik, hogy nektek is izgalmasabb, ha picikét várnotok kell a végkifejletre.
Szóval, mivel már csak egyetlen fejezetet fogok megosztani veletek, onnantól kezdve pedig tényleg csak rövid részleteket, (na jó, talán pár hosszút is) fogok kitenni, így megelőlegeznék egy közvélemény kutatást. Mindent írjatok le, amit nem érettek, mert azon tudok javítani, illetve, ha van valami, ami nem tetszik, az is nagyon hasznos lenne. :)
2 megjegyzés:

  1. OMG!!! Ez egyszerűen elképesztő!!! Imádom ahogy írsz, teljesen bele tudom magamat élni és ahogy olvasom folyamatossan észre sem veszem, hogy végzek vele!! Kéves olyan blog ill.könyv van ami ennyire meg fog!!
    Lenyűgöző milyen fantáziád van!! És csak anyit tudok mondani, hogy IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM!!!!♡♡♡😍

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszi, komolyan, nagyon jó ilyen kommeneteket olvasni. :)
    Örülök, hogy imádod, és hogy bele tudod élni magad, mert ez nekem egy igazi sikerélmény. :3

    VálaszTörlés