2013. július 29., hétfő

Nyitás

Szia, kedves látogató!

2013. július 29-én nyitottam meg a blogot azért, hogy megosszam másokkal a történeteimet. Három munkám volt itt olvasható: Hellfire - A Pokol városa (fantasy, young adult), Beléd temetkezve (romantikus, young adult) és A Sötétség rabjai (fantasy, young adult). Mára az ezekhez tartozó fejezetek lekerültek, többé már nem olvashatóak.

Sokszor meg kaptam a kérdést, hogy miért, hisz az olvasóim szerették. Nos, a válasz egyszerű. Először is mert sosem fejeztem be őket. A Sötétség rabjai volt az egyetlen, ami elkészült, de borzalmas lett (erre sajnos csak felnőtt fejjel jöttem rá). És nem szerettem volna, ha az olvasóim csak várnak és várnak a befejezésre, ami nem jön el - hisz kinőttem a young adult és fantasy korszakomból is.

A második ok pedig, hogy egyszerűen nem voltak jók. Mert ma, amikor visszaolvasom őket, csak fogom a fejem, hogy te jó ég, hogy posztolhattam én ezt ki? Felnőtt fejjel már egyltalán nem találom jónak a régi történeteim, azóta rengeteget fejlődtem, mind írás, mint történet alkotás terén, így a régi történeteim már elég amatőrnek, élvezhetetlennek tűnnek (mert azok is).

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért működik mégis a blog még mindig. Nos, van fent néhány cikkem, és egy-két novellám, amiket nem szeretném, ha elvesznének. Ezenfelül pedig tervezem a Buli Vivienként való visszatérést is, de erre még várni kell. Most egyelőre jól esik kicsit távol maradni ettől a blogtól, és új szárnyakat bontogatni, de mindenképp szeretnék a régi olvasóimnak is valami újjal szolgálni a közeljövőben. Ha van türelmetek vári rám, ígérem, nem okoz majd csalódást. <3 Addig is kitartás, és legyetek jók! 

Puszi: Vivi

3 megjegyzés:

  1. Csúcs, végre van neked is egy blogod! :) Remélem hamarosan raksz ki részletet A Sötétség rabjaiból. :'-)))

    VálaszTörlés
  2. :D Köszi <3 Igen hetente rakok ki ;)

    VálaszTörlés